Als je zwanger bent komt er veel op je af. Je moet van alles regelen en daarnaast ben je zelf ook erg moe. Zorg voor een goede zorgverzekering zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om kosten die je moet maken met betrekking tot je bevalling en daarna. Denk bijvoorbeeld aan de kraamzorg. Met een goede zorgverzekering ben je goed verzekerd voor kraamzorg. Ben jij goed voorbereid op de komst van je baby? Maak een vergelijking en vind de beste zorgverzekering voor in 2018.

Kraamzorg
In Nederland zitten de kosten voor de kraamzorg in de basisverzekering. Dit houdt is dat er sprake is van een vergoeding voor bijna alle kosten. Denk hierbij aan de inschrijving, kraamzorguren en de intake. De wettelijke bijdrage moet je echter wel zelf betalen. Deze komt neer op € 4,30 per uur. Er zal sprake zijn van een indicatiestelling. Het maximale aantal uur aan kraamzorg waarvoor een vergoeding mogelijk is, is 80 uur. Er is een manier om deze wettelijke eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk te laten vergoeden. Met een goede aanvullende verzekering krijg je een gehele vergoeding voor deze kosten.

De beste zorgverzekering
Als je zwanger bent, is het verstandig om de verzekeringen goed te bekijken. Deze verzekeringen heb je namelijk nodig na je bevalling. Maak een vergelijking om te bekijken bij welke verzekeraar jij uiteindelijk het voordeligst uitkomt. Het zou jammer zijn als je niet verzekerd bent voor de wettelijke eigen bijdrage van de kraamzorg, en je deze uiteindelijk zelf moet betalen. Met een goede zorgverzekering worden de kosten die je maakt aan kraamzorg mooi gedekt. Hierdoor ben je uiteindelijk minder geld kwijt. Heb je een goede zorgverzekering gevonden? Dan kun je overstappen zodat je van de voordelen kunt profiteren als het zover is.

Laat een Reactie achter